Όταν η φύση δημιουργεί, ο άνθρωπος πρέπει απλά να υποκλίνεται.
Ένας από τους κλάδους που αναμφίβολα δέχτηκαν τεράστιο πλήγμα από την πανδημία του κορονοϊού είναι ο τουρισμός.
Η ελληνική κουζίνα έχει τόσα πολλά εκλεκτά υλικά, πιάτα και συνταγές, που είναι αδύνατο να τα δοκιμάσουμε όλα.
Πού να γυρίσεις το μάτι σου στην Ελλάδα και να μη δεις τοπία παράξενα και ιδιαίτερα.
Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2020 06:53

Τάκος με πικάντικο κιμά και τσένταρ

Οι τορτίγιες είναι βασικό συστατικό της μεξικάνικης κουζίνας.