Aπό τη δεκαετία του 1980 προωθεί η Ιταλία ένα νέο τουριστικό μοντέλο, γνωστό ως “albergo diffuso”, δηλαδή ένα ξενοδοχείο, τα δωμάτια του οποίου είναι διασπαρμένα σε διάφορα κτίρια ενός σε μεγάλο βαθμό εγκαταλειμένου χωριού.
Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 06:21

Σουβλάκι σολομού με μέλι και λεμόνι

Πολλές φορές η απλότητα είναι το μυστικό.
Σκαρφαλωμένο σε μια από τις πιο απότομες πλαγιές της Πίνδου, το Γαρδίκι συναντάται σε υψόμετρο 1.000 μέτρων.
Με στόχο την προβολή της Θεσσαλονίκης αλλά και της Χαλκιδικής στην αγορά του Βελγίου, οι αντίστοιχοι Οργανισμοί Τουρισμού συμμετείχαν στο Virtual Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop 2020 που έγινε 25-27 Νοεμβρίου, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, της πρεσβείας της Ελλάδας στο Βέλγιο και του…
Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 06:11

Aχνιστή, παραδοσιακή κοτόσουπα

Χωριάτικο κοτόπουλο, ρύζι και αυγολέμονο σε μια από τις πιο κλασικές συνταγές της ελληνικής κουζίνας... Με μια λέξη: Κοτόσουπα!