Ο Λάμπρος Βακιάρος μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έφτιαξε γλασαρισμένο χοιρινό μπούτι με ψητές πατάτες και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Τα ελληνικά χωριά χαρακτηρίζονται από την ποικιλομορφία τους και την ιστορία που το καθένα έχει να διηγηθεί. Κάποια από αυτά είναι περισσότερο και άλλα λιγότερο γνωστά. Κι όμως ακόμη και με τα πιο μικρά, μπορεί να ανακαλύψεις λεπτομέρειες που αγνοούσες.
Εξερεύνηση στην άγρια φύση της Ευρυτανίας, με πεζοπορία μέσα από το ποτάμι και με προορισμό το φαράγγι Πάντα Βρέχει.
Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2021 06:13

Πουρές γλυκοπατάτας (Βίντεο)

Συνταγή για πουρέ γλυκοπατάτας μέσα από την εκπομπή "Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ".
Οι πανέμορφες παραλίες της Χαλκιδικής με τις χρυσαφένιες αμμουδιές και τα κρυστάλλινα νερά είναι λίγο πολύ γνωστές σε όλους.