Ένα πεντανόστιμο πιάτο μαγείρεψε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο σεφ Απόστολος Ρουβάς.
Μικρή σε μέγεθος, αυθεντική και γοητευτική, η Κίμωλος λαμποκοπάει σαν σπάνιο κόσμημα κάτω από τον ήλιο του Αιγαίου. «Κίμωλό μου, παράδεισό μου!», λένε συχνά γι’ αυτήν οι ντόπιοι και όταν θα βρεθείτε στο νησί θα καταλάβετε τι εννοούν.
Κέφι, ηλιοβασιλέματα καταγάλανα νερά, πανέμορφες ορεινές διαδρομές και μεσογειακή κουζίνα είναι κάποια από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει η Ελλάδα, ως τουριστικός προορισμός.
Ταραμοσαλάτα, η "πρωταγωνίστρια" της Καθαράς Δευτέρας.
Υπάρχουν μέρη στην Ελλάδα που προκαλούν θαυμασμό στον επισκέπτη τους με την ομορφιά και τη γραφικότητά τους, αλλά και δέος με την ανατριχιαστική ατμοσφαιρικότητα της ερήμωσης και της εγκατάλειψης.