Ο chef Χριστόφορος Πέσκιας μάς δείχνει πώς να φτιάξουμε πεντανόστιμη γαλατόπιτα χωρίς φύλλο tres leches.
Ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων, η Πάρος έχει συνδέσει το όνομά της, τουλάχιστον για τους περισσότερους με τις όμορφες παραλίες με τις χρυσαφένιες αμμουδιές και τα κρυστάλλινα νερά, και φυσικά με το γραφικό λιμανάκι της κοσμοπολίτισσας Νάουσας που αποτελεί και σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες της.
Κάτι που άλλαξε κατά πολύ κατά τη διάρκεια της πανδημίας στις εκδρομές, είναι το γεγονός ότι οι ταξιδιώτες έγιναν πιο συνειδητοποιημένοι.
Εάν είστε από τους τυχερούς που θα σουβλίσετε στην αυλή ή το μπαλκόνι σας, αγνοήστε αυτή τη συνταγή.
Στο νότιο άκρο της Λακωνικής χερσονήσου, η Ελαφόνησος, ένα νησί μόλις 19 τ. χλμ. σε απόσταση 500 μέτρων από την απέναντι ακτή (Πούντα), είναι ένας τόπος βγαλμένος από όνειρο.