Λαχταριστή συνταγή από το σεφ Γιώργο Τσούλη στην κουζίνα της «Ελένης».
Η ευρωπαϊκή ήπειρος διαθέτει ένα από τα καλύτερα σιδηροδρομικά δίκτυα στον κόσμο, με κάποια από αυτά να οδηγούν σε πραγματικά φαντασμαγορικούς προορισμούς, οι οποίοι συνιστούν από μόνοι τους μια ευκαιρία για ξέγνοιαστες διακοπές.
Όποια ώρα την ημέρας κι αν επισκεφτεί κανείς τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, το μόνο σίγουρο είναι ότι η γοητεία που θα του ασκήσει θα παραμείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του.
Μπριάμ με λαχανικά στον φούρνο μαγείρεψε ο Σταύρος Βαρθαλίτης στην κουζίνα του Breakfast@Star.
"Πετάμε" πάνω από το Μπούρτζι Ναυπλίου, το νησί που αρχικά ονομαζόταν από τους ναυτικούς νησάκι του Αγίου Θεοδώρου, αλλά κατέληξε να αποτελεί την κατοικία δήμιων που εκτελούσαν το αποτρόπαιο έργο τους, λαμβάνοντας μισθό και ζώντας μόνιμα σ’ αυτό το νησάκι.