Mε όχημα τη δημιουργικότητα οκτώ Ελλήνων δημιουργών περιεχόμενου (content creators), η πρωτοβουλία της Marketing Greece "Travel Reimagined | Tomorrow‘s Content Today", η οποία θέτει το "responsible travel" και τις αξίες του βιώσιμου τουρισμού σε πρώτο πλάνο, παρουσίασε το ταξίδι που πραγματοποίησε το 2023.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει cookies με χαλβά και σταφίδες.
Με ένα φαντασμαγορικό σόου, έκλεισε και το φετινό Πατρινό καρναβάλι, με το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου.
Ο Χρήστος Βέργαδος ετοιμάζει παραδοσιακό σιμιγδαλένιο χαλβά με σοκολάτα.
Επισκέπτες και ντόπιοι στο Γαλαξίδι γιορτάζουν πανηγυρικά την Καθαρά Δευτέρα με τα περίφημα αλευρομουτζουρώματα, ένα έθιμο που κρατάει από τον 19ο αιώνα και φέρει το χρέος να καλύπτει τους πάντες και τα πάντα με ένα παχύ στρώμα σκόνης.