Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 08:41

Forbes: Ελληνικό νησί στα 24 καλύτερα μέρη του κόσμου για ταξίδια το 2024 (pics)

Forbes: Ελληνικό νησί στα 24 καλύτερα μέρη του κόσμου για ταξίδια το 2024 (pics)
Scenic Klima village in Milos island, Greece.GETTY

Ποιοι είναι οι ταξιδιωτικοί προορισμοί που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις το 2024; Το Forbes παρουσιάζει τη λίστα του συμβούλου ταξιδιών πολυτελείας OvationNetwork με τους 24 καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2024.

«Η πρωτοφανής ζήτηση για ταξίδια που είδαμε πέρυσι συνεχίστηκε και το 2023», λέει ο Zane Bohrer, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του OvationNetwork, και προσθέτει: «Την επόμενη χρονιά οι άνθρωποι θα αναζητούν μια βαθύτερη, πιο βιωματική σύνδεση με προορισμούς εκτός της πεπατημένης».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελλάδα από τη λίστα. Ανάμεσα στα 24 καλύτερα μέρη του κόσμου για ταξίδια το 2024 βρίσκεται και η Μήλος! Το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων φιγουράρει στην 13η θέση της κατάταξης.

Γιατί να την επισκεφθείτε: Η Μήλος έχει πάνω από 70 εκπληκτικές παραλίες, αξέχαστα ηλιοβασιλέματα και ψαροχώρια. Ενώ αποτελεί πλέον δημοφιλή προορισμό, έχει πολύ λιγότερο κόσμο από νησιά όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη. «Τα ονειρικά σεληνιακά τοπία του νησιού δεν μοιάζουν με τίποτα άλλο που θα δείτε στην Ελλάδα», λέει σύμφωνα με το travelgo η ταξιδιωτική σύμβουλος του OvationNetwork, Mary Wood.

Ποιοι επιλέγουν το νησί: Η Μήλος είναι ιδανική επιλογή τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες που θέλουν μια ρομαντική, ήρεμη ατμόσφαιρα. Αν σας αρέσει να περνάτε χρόνο στην παραλία, οι επιλογές είναι άφθονες και ποικίλες.

Μη χάσετε: Το σεληνιακό τοπίο της παραλίας Σαρακήνικο είναι πραγματικά μοναδικό, με τους λευκούς βράχους να κάνουν το τέλειο κοντράστ με τα τιρκουάζ νερά.

Η πλήρης λίστα με τους 24 καλύτερους προορισμούς για το 2024 έχει ως εξής:

Σαρδηνία, Ιταλία

Βουρλά, Τουρκία

Νισέκο, Ιαπωνία

Τζετζού, Βόρεια Κορέα

Όρχον, Μογγολία

Γκόα, Ινδία

Ταγκάλε, Σρι Λάνκα

Οαχάκα, Μεξικό

Κομπόρτα, Πορτογαλία

Σαν Σεμπαστιάν, Ισπανία

Νείλος, Αίγυπτος

Μαρακές, Μαρόκο

Μήλος, Ελλάδα

Ποταμός Ιγκουασού, Αργεντινή/ Βραζιλία

Ίσλα Μπαρού, Κολομβία

Μπιαρίτζ, Γαλλία

Ποκάρα, Νεπάλ

Ταλίν, Εσθονία

Μπέργκεν, Νορβηγία

Φρανσχόεκ, Νότια Αφρική

Νήσος Νούκου-Χίβα, Πολυνησία

Νησί του Πάσχα, Χιλή

Λίμνη Σάιμαα, Φιλανδία

Κόλπος του Χα Λονγκ, Βιετνάμ

➡️  Ανακαλύψτε υπέροχες φωτογραφίες από την Ελλάδα και τον κόσμο στο instagram του travel.eleftheriaonline.gr