Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 08:32

Η πιο πολυφωτογραφημένη πισίνα του κόσμου (pics)

Υπάρχουν πολλές πισίνες στον κόσμο που προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία κολύμβησης σε όσους μπορούν να τις απολαύσουν. Πισίνες εντυπωσιακές ή και ασυνήθιστες, που αποτελούν από μόνες τους προορισμό.

Όμως, μία πισίνα στην Αυστραλία κλέβει την παράσταση! Σύμφωνα με το Swim the World, η Bondi Icebergs στο Σίδνεϊ είναι η πιο πολυφωτογραφημένη πισίνα στον κόσμο.

Το καλύτερο; Δεν ανήκει σε κάποιο πανάκριβο ξενοδοχείο αλλά είναι ανοιχτή στο κοινό όλο το χρόνο!

Για περισσότερα από 100 χρόνια, αυτή πισίνα, που βρίσκεται στο νότιο άκρο της διάσημης παραλίας Bondi, αποτελεί ορόσημο της περιοχής και γοητεύει επισκέπτες από κάθε σημείο του πλανήτη. Φυσικά, έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media και δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις το γιατί.

Τα κύματα του ωκεανού συχνά περνούν πάνω από την πισίνα δίνοντας στους επισκέπτες την αίσθηση ότι κολυμπούν μέσα στην αφρισμένη θάλασσα.

Μάλιστα, είναι και αρκετά οικονομική. Για να απολαύσεις το μπάνιο σου με αυτή τη θέα που κόβει την ανάσα θα πληρώσεις μόνο 8 ευρώ.

Πέρα από βουτιές, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν ένα γεύμα στο μπιστρό καφέ, να ζεσταθούν στη σάουνα ή απλά να χαλαρώσουν δίπλα στην πισίνα. Όσοι επιθυμούν μπορούν ακόμη να γραφτούν στο φημισμένο Bondi Iceberg Swimclub (λειτουργεί από το 1929), εάν πληρούν μερικές προϋποθέσεις.

Πηγή: travelandleisure.com