Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 03:20

Πλούσιο πρόγραμμα για το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι 2019

Πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα και του φετινού Καλαματιανού Καρναβαλιού, με πολλές εκδηλώσεις και συναυλίες.

Η έναρξη του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Φωτεινή Ψυχίδου και μετά το πέρας της θα πραγματοποιηθεί συναυλία του συγκροτήματος REC.

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου, ο ερμηνευτής Δημήτρης Καραδήμος θα ταξιδέψει το κοινό σε λαϊκά μονοπάτια.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, θα γίνει το πάρτι του Καρναβαλιού στο ξενοδοχείο Elite.

Το Kαρναβάλι θα κορυφωθεί το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019. Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η νυχτερινή παρέλαση, η οποία θα ξεκινήσει από τα «Ουζάκια» και θα καταλήξει στο Ιστορικό Κέντρο. Θα την παρουσιάσουν η Φωτεινή Ψυχίδου και η Άστρη Μαυρέα.

Το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, με τη μεγάλη του παρέλαση, η οποία θα ξεκινήσει από το κτήριο της Φιλαρμονικής και θα καταλήξει στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου.

Την παρουσίαση έχει αναλάβει και φέτος ο Χρήστος Φερεντίνος, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με τους Onirama. Τα παιχνίδια του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού θα κορυφωθούν τις τελευταίες ημέρες της διενέργειάς του.