Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 07:27

To «Grow Greek Tourism Online» πάει Ρέθυμνο

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων «Grow Greek Tourism Online» της Google σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού.

Το σεμινάριο «Ψηφιακές Δεξιότητες για τουριστικές επιχειρήσεις» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Απριλίου, 7.00-8.30μμ, στην αίθουσα του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνης (οδός Παπαναστασίου 3) και θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν και όσοι επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, ενισχύοντας τη διαδικτυακή τους παρουσία όλο το χρόνο.

Το σεμινάριο «Grow Greek Tourism Online» διοργανώνεται με την υποστήριξη του Τμήματος Τουρισμού ΠΕ Ρεθύμνης και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για επιτυχημένα παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και για τη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους όπως η διαμόρφωση μίας ιστοσελίδας φιλικής προς όλες τις συσκευές, η παρουσία τους σε ψηφιακούς τοπικούς καταλόγους, η χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κλπ.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο g.co/greektourism/crete. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν επίσης να επισκεφθούν τους διαδικτυακούς τόπους  g.co/greektourism και crete@ggto.gr.

ΑΠΕ-ΜΠΕ