Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 11:11

Omalia Village: Νέα hot άφιξη στην Ορεινή Ναυπακτία

Μια νέα πρόταση διαμονής για όλες τις εποχές του χρόνου προσφέρει το νέο ξενοδοχείο Omalia Village στην Ορεινή Ναυπακτία. Ο ξενώνας είναι ιδανικός τόσο για χειμερινές όσο και για καλοκαιρινές διακοπές, συνδυάζει την πολυτέλεια με την παράδοση και προσφέρει τη δυνατότητα για χαλάρωση και αναζωογόνηση.Το Omalia Village βρίσκεται στο χωριό των Κρυονερίων, στην Ορεινή Ναυπακτία, 15χλμ. από την Άνω Χώρα. Οι πέτρινες κατοικίες δένουν αρμονικά με τη φύση και αγκαλιάζονται από τεράστια καταπράσινα έλατα και καστανιές.

Διαθέτει 18 διαμερίσματα από τα οποία τα 12 είναι μονόχωρα και τα 6 δίχωρα παρέχοντας όλες τις ανέσεις που χρειάζεται κανείς κατά την διαμονή του. Τα γήινα χρώματα και τα όμορφα υφάσματα που διακοσμούν τον χώρο σίγουρα θα σας χαλαρώσουν και θα σας κάνουν να νιώσετε την ζεστασιά που νιώθετε στο σπίτι σας. Οι γαστρονομικές δημιουργίες του σεφ του εστιατορίου θα σας ταξιδέψουν στην τοπική παράδοση του χωριού. Tα φρέσκα τοπικά προϊόντα και το μεράκι  δημιουργούν πιάτα που θα απογειώσουν τις αισθήσεις σας.



Αν έχετε μικρά παιδιά το ξενοδοχείο διαθέτει παιδότοπο, παιδική χαρά, γήπεδα 5χ5 καθώς και μια τεράστια θερμαινόμενη πισίνα για αξέχαστες βουτιές. Ο φιλοξενούμενος έχει την δυνατότητα να κάνει αρκετούς περιπάτους γύρω από το χωριό αλλά και πεζοπορίες προς τις τοποθεσίες «Περγάρι», «Καστέλια», καταρράκτες Κάκκαβου κ.α.

Οι λάτρεις του ποδηλάτου εδώ θα βρουν μερικά από τα καλύτερα μονοπάτια για ποδήλατο βουνού και ωραιότατες διαδρομές μέσα στο πράσινο των ελάτων.

Για τους λάτρεις των off road διαδρομών εντυπωσιακές εκτός ασφάλτινου δρόμου διαδρομές μέσα στο δάσος με πολλές εναλλαγές και εκπλήξεις σε κάθε εποχή του χρόνου και μόνο για αυτοκίνητα 4χ4.

Περισσότερες πληροφορίες για το Omalia Village με ένα κλικ εδώ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ολοκληρώθηκε με πλήθος συμμετοχών το "Navarino Challenge"