Παρασκευή, 05 Σεπτεμβρίου 2014 00:00

Υποδεχτείτε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου στην Αθήνα με την Grecotel

Ο τελευταίος μήνας τους καλοκαιριού μας αποχαιρέτησε αλλά και ο Σεπτέμβριος μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε λίγα μπανάκια ακόμα. Το travel.eleftheriaonline.gr  σας προτείνει 3 ξενοδοχεία στην Αθήνα όπου μπορείτε να κάνετε τις τελευταίες βουτιές σας.

Cape Sounio



Σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά σημεία του κόσμου και με θέα τον Ναό του Ποσειδώνα το Cape Sounio σας προσκαλεί να περάσετε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου  και να απολαύσετε τα τελευταία μπανάκια.  Χαλαρώστε στα πολυτελή δωμάτια και στις πολυτελείς βίλες και χαλαρώστε αγναντεύοντας το Ναό του Ποσειδώνα.  Η μαγευτική πισίνα καθώς και η οργανωμένη παραλία με τα καταγάλανα νερά σας περιμένουν για να ζήσετε ένα αξέχαστο και ολόδροσο ΣΚ. Αν είστε λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας το Cape Sounio αποτελεί την ιδανική επιλογή. Ο βραβευμένος σεφ Σάκης Τζανέτος δημιουργεί μοναδικά πιάτα με ολόφρεσκα υλικά από την φάρμα Agreco.



Πληροφορίες και κρατήσεις: 22920 69700

Vouliagmeni Suites

Στο απόλυτο προάστιο της αθηναϊκής ελίτ και μια ανάσα από την Αθήνα το ξενοδοχείο Vouliagmeni Suites αποτελεί το ιδανικό μέρος για να υποδεχτείτε τον Σεπτέμβριο. Διαθέτει 35 guestrooms και σουίτες με μαγική θέα στον Σαρωνικό. Χαλαρώστε στην εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου με θέα την θάλασσα και απολαύστε δροσερά εξωτικά cocktails. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου δοκιμάστε απίθανα πιάτα με ελληνικά αρώματα που σίγουρα θα απογειώσουν τις αισθήσεις σας.



Πληροφορίες και κρατήσεις: 210 8964901

Grecotel Pallas Athena



Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας το νέο στολίδι της Grecotel σας προσκαλεί για ένα αξέχαστο διήμερο στο κέντρο της Αθήνας. Το Pallas Athena διαθέτει 63 δωμάτια με avant garte συλλογές καθώς και με ιδιαίτερα γκράφιτι που συναρπάζουν μικρούς και μεγάλους. Το πρωί ξεκινήστε την ημέρα σας με μια πρωινή βόλτα στα καταστήματα του κέντρου και το μεσημεράκι σε λιγότερο από 1 ώρα βρεθείτε στις καταγάλανες θάλασσες της Αττικής. Στο εστιατόριο μπορείτε να απολαύσετε εξαίσιες γεύσεις στις βεράντες του ξενοδοχείου με θέα το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.



Πληροφορίες και κρατήσεις: 210 3250900