Πέμπτη, 07 Αυγούστου 2014 00:11

Άνοιξε το πρώτο Nikki Beach Resort & Spa στην Ελλάδα

Την είσοδο της στην Ελλάδα πραγματοποιεί η NikkiBeachHotels & Resorts, με το πρώτο ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι, το NikkiBeachResort & Spa. Το νέο ξενοδοχείο υποδέχεται κόσμο από την 1ηΑυγούστου προσφέροντας τους υπηρεσίες που δημιουργούν νέα δεδομένα και ανεβάζουν τον πήχη στην πολυτελή διαμονή.

 Το ξενοδοχειακό συγκρότημα πέντε αστέρων Nikki Beach Resort & Spa, σχεδιάστηκε ακολουθώντας το όραμα του εμπνευστή και ιδιοκτήτη της αλυσίδας Nikki Beach Worldwide κ. Τζακ Πένροντ, από το αρχιτεκτονικό γραφείο Gatserelia Design, σε συνεργασία με το Αθηναϊκό Arch Group και ανακατασκευάστηκε από την Dolphin Capital Investments (DCI).

Για την σχεδίασή του χρησιμοποιήθηκαν μοντέρνα και υψηλής ποιότητας υλικά με μεσογειακά στοιχεία. Οι καμπύλες, τα βότσαλα, οι λευκές επιφάνειες και οι γαλάζιες λεπτομέρειες, είναι στοιχεία που αντανακλούν τη θάλασσα και ενισχύουν την αίσθηση ξεκούρασης και χαλάρωσης. Και τα 66 δωμάτια έχουν απευθείας θέα στη θάλασσα και προσφέρουν πολυτελή και ποιοτική διαμονή στους ταξιδιώτες.

"Το Πόρτο Χέλι είναι ένας πολύ ιδιαίτερος προορισμός: Η μοναδική τοποθεσία και η φυσική του ομορφιά το καθιστούν ιδανικό για την επέκταση της Nikki Beach", δηλώνει ο Jack Penrod, Ιδιοκτήτης και Ιδρυτής της Nikki Beach Worldwide. "Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε στην Ελλάδα και ανυπομονούμε να υποδεχτούμε όλους τους παλιούς και νέους πελάτες μας σε αυτόν τον υπέροχο τόπο".

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίγουμε το πρώτο μας ξενοδοχείο στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής και και φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε ένα νέο σημείο αναφοράς για τον τουρισμό πολυτελείας", δήλωσε ο Jihad El Khouri, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Nikki Beach Hotels & Resorts EMEA.

"Ανυπομονούμε να δούμε το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli να αναπτύσσεται σε έναν προορισμό για τους απαιτητικούς Έλληνες και διεθνής ταξιδιώτες".

"Πιστή στο αναπτυξιακό της πλάνο, η Dolphin Capital, εμπλουτίζει τη συλλογή του Porto Heli Collection με ένα ακόμη σημαντικό και μοναδικό εμπορικό σήμα» δήλωσε ο κ. Μίλτος Καμπουρίδης, Ιδρυτής της Dolphin Capital.

"Είμαστε ευτυχείς που καλωσορίζουμε τη Nikki Beach Hotels & Resorts στην Ελλάδα, ενισχύοντας τη θέση της Ελληνικής Ριβιέρας και της χώρας στον παγκόσμιο χάρτη των προορισμών υψηλών προδιαγραφών".