Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014 01:14

"Λευκή Νύχτα" στην Καλαμάτα

Ολα είναι έτοιμα για τη "Λευκή Νύχτα" στην Καλαμάτα, από τις 8 το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου 30 Αυγούστου μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής 31 του μήνα. Τα καταστήματα θα κάνουν μεγάλες εκπτώσεις, ενώ παράλληλα θα διεξάγονται εκδηλώσεις για όλα τα γούστα.

Συγκεκριμένα, επισκέπτες και ντόπιοι θα απολαύσουν κατά τη διάρκεια της "Λευκής Νύχτας" μουσικές εκδηλώσεις, αθλητικές επιδείξεις, ακροβατικά, χορευτικά μοντέρνα και παραδοσιακά, επιδείξεις μόδας, εκθέσεις εικαστικών, επίδειξη κατασκευών και άλλα πολλά. 

Αυτά γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Ανάπτυξης Παναγιώτα Ντίντα. Χαρακτηρίζει τη "Λευκή Νύχτα" -που διοργανώνεται φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα-, ως «μεγάλη γιορτή του εμπορίου και της διασκέδασης», στο πλαίσιο της οποίας προγραμματίζονται «εντυπωσιακές εκπτώσεις, προσφορές και εκδηλώσεις για όλα τα γούστα».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται επίσης ότι «η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει με τη Φιλαρμονική του δήμου, η οποία θα περιδιαβεί μουσικά όλο το εμπορικό κέντρο. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν ζωντανές ραδιοφωνικές εκπομπές από την κεντρική πλατεία, που θα δίνουν τον παλμό της εκδήλωσης, και παράλληλα θα αρχίσουν σταδιακά όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις, οι οποίες είναι πάρα πολλές και περιλαμβάνουν: Μουσικές εκδηλώσεις για όλα τα γούστα, αθλητικές επιδείξεις, εντυπωσιακές χορευτικές εκδηλώσεις και ακροβατικά, χορευτικά μοντέρνα και παραδοσιακά, επιδείξεις μόδας, εκθέσεις εικαστικών, επίδειξη κατασκευών και πάρα πολλά ακόμη».

Η Π. Ντίντα ενημερώνει παράλληλα ότι «στο κέντρο της πόλης δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων μετά τις 8 το βράδυ, και καλό θα είναι οι δημότες να προσεγγίζουν με τα πόδια, για να μην δημιουργηθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα».

Η "Λευκή Νύχτα" διοργανώνεται από τον Δήμο Καλαμάτας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, το Επιμελητήριο, τον Σύλλογο  Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και την Ομοσπονδία Εμπορικών και Βιοτεχνικών Σωματείων.

Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politismos/ekdiloseis/item/43722-lefki-nyxta