Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2013 13:40

Χριστουγεννιάτικες προσφορές, κλείστε τώρα!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και σίγουρα κάποια θα που ν ότι δεν θα πάνε πουθενά γιατί οι τιμές είναι υψηλές.  Το Travel - eleftheriaonline.gr σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Trigilidas Travel & Holidays συγκέντρωσε για εσάς μοναδικές προσφορές για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Φωκίδα (24/26-12/2013, 31/12/13, 2/1/2014)



Ταξιδέψτε στην όμορφη Φωκίδα, επισκεφθείτε το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού για να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας στα ύψη με μια τεράστια ποικιλία από σπορ στο χιόνι. Περπατήστε στο  στολισμένο γραφικό Γαλαξίδι και αφεθείτε στην μαγεία των Χριστουγέννων.

Από 190 ευρώ για 3 ημέρες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΑΤΡΑ – ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ–ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΙΤΕΑ.
Συγκέντρωση των εκδρομέων στην πλατεία της Καλαμάτας στις 07:45. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 08:00 μέσω Πάτρας – Ρίου - Αντίρριου, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ ρεβεγιόν στο ξενοδοχείο μας σε γιορτινό χρώμα. Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά & Καλή Διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα : ΙΤΕΑ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑ - ΔΕΛΦΟΙ.
Μετά το πρωινό , αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Εδώ, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε και να χαρείτε το χιόνι. Θα παίξετε , θα κάνετε σκι, θα απολαύσετε τον καφέ σας ή το φαγητό σας στο σαλέ του κέντρου θαυμάζοντας το κατάλευκο τοπίο και τους σκιέρ να ανεβοκατεβαίνουν στις πίστες. Στην συνέχεια θα αφήσουμε τον χιονισμένο Παρνασσό για την Ορεινή Αράχωβα ( υψ. 940 μ), κωμόπολη με έντονο παραδοσιακό χρώμα.Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας.Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα : ΙΤΕΑ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ – ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ–ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ - ΠΑΤΡΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ.
Μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε για Γαλαξίδι, όπου θα το επισκεφτούμε. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για Καλαμάτα με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ γεμάτοι νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες, αναμνήσεις, σχέδια για το μέλλον.


Ήπειρος (23-26/12/2013,30/12/2013-2/1/2014)



Αν δεν έχετε επισκεφθεί ποτέ την Ήπειρο και συγκεκριμένα τα γραφικά χωριουδάκια της τότε σίγουρα φέτος θα πρέπει να το κάνετε.  Περιπλανηθείτε στα μαγευτικά Ζαγοροχώρια, στα Γιάννενα και στο γραφικό Μέτσοβο και αισθανθείτε την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Από 285 ευρώ για 4 ημέρες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ημέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΤΡΑ – ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ: 
Συγκέντρωση των εκδρομέων στο γραφείο μας στις 06:45, επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση για τα Γιάννενα μέσω Πάτρας, Γέφυρα Ρίου-Αντίρριου με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, τα Γιάννενα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

2η ημέρα : ΓΙΑΝΝΕΝΑ- ΜΕΤΣΟΒΟ- ΓΙΑΝΝΕΝΑ. GALA
: Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για το ξακουστό Μέτσοβο. Άφιξη στο Μέτσοβο. Εδώ μπορούμε να επισκεφθούμε το χιονοδρομικό κέντρο στη θέση Καρακόλι, απολαμβάνοντας το χιόνι αλλά και τα παιχνίδια με αυτό. θα δούμε επίσης την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, την Πινακοθήκη του Ευάγγελου Αβέρωφ κ.α. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για φαγητό και ξεκούραση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ θα απολαύσουμε το GALA σε γιορτινό χρώμα στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα : ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΖΑΓΟΡΙΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ:
 Μετά το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για την γνήσια περιοχή της Ηπειρώτικης γης, τα Ζαγοροχώρια. Θα επισκεφτούμε το Μονοδένδρι και συγκεκριμένα την Αγία Παρασκευή με την πανοραμική θέα στη χαράδρα του Βίκου. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε τους Κήπους απολαμβάνοντας τη διαδρομή και θαυμάζοντας τα πέτρινα γεφύρια της περιοχής. Επιστροφή στα Γιάννενα. θα επισκεφθούμε την λίμνη της Κυρά-Φροσύνης, το σπίτι του Αλή-Πασά. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

4η ημέρα : ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την Καλαμάτα μέσω Γέφυρας Αντιρρίου-Ρίου με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα γεμάτοι νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες, αναμνήσεις, σχέδια για το μέλλον.


Πήλιο (23-26/12/2013,30/12/2013-2/1/2014)



Περπατήστε στα χωριουδάκι του Πηλίου και χαλαρώστε χαζεύοντας τα πανέμορφα νεοκλασικά σπίτια που κρατούν άγρυπνη την αρχιτεκτονική του Πηλίου.

Από 240 ευρώ για 4 ημέρες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ημέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΒΟΛΟΣ: Συγκέντρωση στο γραφείο μας, επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση μέσω Ισθμού για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας το Βόλο. Άφιξη στο Βόλο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ θα απολαύσουμε το εορταστικό Ρεβεγιόν.Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλή Διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα : ΒΟΛΟΣ - ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ: (Προαιρετικός εκκλησιασμός).Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το χιονοδρομικό κέντρο Χανίων. Εδώ, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε και να χαρείτε το χιόνι,( αν ο καιρός μας το προσφέρει ), να θαυμάσετε το τοπίο. Θα παίξετε, θα κάνετε σκι,θα απολαύσετε τον καφέ ή φαγητό σας στο Σαλέ θαυμάζοντας το κατάλευκο τοπίο και τους σκιέρ να ανεβοκατεβαίνουν στις πίστες. Κατόπιν θα επισκεφτούμε την γραφική Πορταριά, που πήρε το όνομα της από την Παναγία την Πορταρέα και κατόπιν το μπαλκόνι του Πηλίου την γραφική Μακρυνίτσα. Αργά το απόγευμα, θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος ή προαιρετική ομαδική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα : ΒΟΛΟΣ – ΜΗΛΙΕΣ – ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ: 
Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για τον γύρο του Πηλίου ξεκινώντας από την παραλιακή οδό. Άφιξη στις ιστορικές και όμορφες Μηλιές. Εκεί θα επισκεφτούμε το Ναό των Αγίων Ταξιαρχών (μοναδικής αρχιτεκτονικής) και τη βιβλιοθήκη. Στην συνέχεια, θα επισκεφθούμε την Τσαγκαράδα με το μεγαλύτερο σε μέγεθος πλάτανο στην συνοικία της Αγίας Παρασκευής. Κατόπιν θα επισκεφτούμε το μεγαλύτερο χωριό του Πηλίου,την ιστορική Ζαγορά. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος ή προαιρετική ομαδική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα : ΒΟΛΟΣ  -  ΚΑΛΑΜΑΤΑ: 
Μετά το πρωινό, χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα γεμάτοι νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες, αναμνήσεις, σχέδια για το μέλλον.

Κωνσταντινούπολη (3-8/1/2014)



Ταξιδέψτε στην όμορφη Κωνσταντινούπολη  και αισθανθείτε την ανατολίτικη μαγεία των Χριστουγέννων. Επισκεφθείτε την Αγία Σοφία και περπατήστε στους δρόμους της κοσμοπολίτικης  Κωνσταντινούπολης.

Από 400 ευρώ για 6 ημέρες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ημέρα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΞΑΝΘΗ: 
Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Καλαμάτα, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 06:00 για την Ξάνθη με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό, ξεκούραση, καφέ. Άφιξη στη Ξάνθη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

2η ημέρα :ΞΑΝΘΗ -ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΜΟΝΗ ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ-ΜΟΝΗ ΧΩΡΑΣ.: Μετά το πρόγευμα άμεση αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη. Διέλευση των συνόρων. Τελωνιακές διατυπώσεις και αγορές  αφορολογήτων. Αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη με ενδιάμεση στάση στην Ραιδεστό. Άφιξη στην Πόλη. Πρώτη επίσκεψη στην Μονή Μπαλουκλί, με τον περίφημο θαύμα με τα ψάρια ( Ζωοδόχος Πήγη), κατόπιν την Μονή της Χώρας με τα μοναδικά περίφημα βυζαντινά ψηφιδωτά στον κόσμο. Στην συνέχεια τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου.  Δείπνο. Διαν/ση.

3η ημέρα : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ: 
Μετά το  πρόγευμα θα έχουμε ολοήμερη ξενάγηση στα αξιοθέατα της  παραμυθένιας πόλης. Θα επισκεφθούμε τον Βυζαντινό Ιππόδρομο, όπου βρίσκεται ο χάλκινος Τρίποδας των  Δελφών ( γνωστό για την Στάση του Νί-κα) και ο Οβελίσκος του Θεοδοσίου, το Γαλάζιο Τζαμί (Σουλτάν -Αχμέτ), την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ , ένα  αριστούργημα της Χριστιανικής Τέχνης, σύμβολο της ορθοδοξίας και του Χριστιανικού κόσμου.  Επίσης θα δούμε το πασί-γνωστο παλάτι ΤΟΠ ΚΑΠΙ με τους μυθικούς θησαυρούς των Σουλτάνων και συλλογές από κινέζικα βάζα μεγάλης  καλλιτεχνικής αξίας,  το εντυπωσιακό υδραγωγείο του Ιουστινιανού , τους σπουδαίους Πύργους του Γαλατά, τον Κεράτιο κόλπο, την γέφυρα του Ατατούρκ.Κατόπιν θα πραγματοποιήσουμε κρουαζιέρα στον ωραίο Βόσπορο με τις καταπράσινες ακτές και τις βίλες. Επιστροφή στο ξενοχείο μας.Το βράδυ θα δειπνήσουμε σε εστιατόριο με τοπικό χρώμα . Διαν/ση.

4η ημέρα :  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ-(ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ- ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ-ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΙΟ ΚΟΛΠΟ) ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ.: Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το Οικουμενικό Πατριαρχείο ( Ι . Ν. του Αγίου Γεωργίου ).Εκκλησιασμός-ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΙΟ ΚΟΛΠΟ, χρόνος ελεύθερος. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε τα θερινά ανάκτορα των Σουλτάνων Ντολμά Μπαχτσέ (Γεμιστός Κήπος). Συνεχίζουμε για την  φημισμένη Σκεπαστή αγορά ( ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ),  όπου σας περιμένουν 4.000 μαγαζιά σε 92 σκεπαστούς διαδρόμους προσφέροντας σας μεγάλη ποικιλία αγορών. Το βράδυ προαιρετική ομαδική διασκέδαση σε κέντρο με τοπικό χρώμα με το παραδοσιακό, χορό της κοιλιάς, μουσικό πρόγραμμα και φολκλορικούς χορούς, σ΄ένα από τα καλύτερα της Πόλης. Επιστροφή στο ξενοδχείο,διαν/ση.

5η ημέρα : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ–ΑΥΓΥΠΤΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ-ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ- ΚΑΒΑΛΑ.: Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την Μονή Βλαχερνών όπου εδώ εψάλλει ( τω υπερμάχω Στρατηγώ τα νικητήρια) , τα Βυζαντινά τείχη. Χρόνος ελεύθερος για τα τελευταία σας ψώνια στην Αιγυπτιακή αγορά με τα μπαχαρικά και όλες τις μυρωδιές της πολίτικης κουζίνας και της Πόλης.  Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε από την Πόλη με τις καλύτερες εντυπώσεις για Καβάλα με ενδιάμεση στάση. Διέλευση Ελληνοτουρκικών συνόρων. Άφιξη στην Καβάλα. Τακτοποίηση στο  ξενοδοχείο. Χρόνος  ελεύθερος, διαν/ση.
6η μέρα : ΚΑΒΑΛΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ:
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση, με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση για Καλαμάτα. Άφιξη το βράδυ στη Καλαμάτα γεμάτοι ταξιδιωτικές εντυπώσεις και νέα ταξιδιωτικά όνειρα.

Σερβία-Ουγγαρία-Αυστρία-Ιταλία



Ζήστε για 9 ημέρες την μαγεία των Χριστουγέννων σε 4 πανέμορφες πόλεις που γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εκδηλώσεις,  μεγάλες χριστουγεννιάτικες αγορές και δρόμοι που είναι γεμάτοι λαμπάκια και μοιάζουν σαν πίνακες ζωγραφικής είναι μερικές από τις εικόνες που θα αντικρίσετε.

Από 640 ευρώ για 9 ημέρες

Περισσότερες πληροφορίες εδώ